Blog
okt 07
norsk konsulentleder

Facilitated Work Hub oppgraderer med ny norsk konsulentleder i Hcmc

Det er med glede vi nå kan presentere Stian Bjørknes som ny konsulentleder på hub´en vår i HCMC. Bjørknes tiltrer idag, og forsterker kundeopplevelsen til våre norske samarbeidspartnere.

Bjørknes er utdannet sivilingeniør fra NTNU med en bachelor fra Bristol University og kan skilte med 19 års erfaring som konsulent og IT-prosjektleder, inkludert 14 år for Accenture. Med bl.a. teamleder-ansvar på store prosjekter innen systemutvikling, integrasjon og digitalisering i både inn- og utland å vise til, føler vi at Bjørknes er rette person til å ta Facilitated Work Hub nok et steg videre.

konsulentleder S

En utvidelse av den norske kontingenten på huset har ligget i kortene en stund. Med Bjørknes på plass på fulltid i Vietnam vil samabeidspartnerne våre snart merke at kundeopplevelsen innen såvel rekruttering som oppfølging tas opp til neste nivå. Alt for ytterligere å styrke den norske strukturen, tilpasningen og tilstedeværelsen som servicen vår bygger 100% på.

Stian selv er tilhenger av servant leadership. Han trives med å utvikle mennesker, og ser frem til å delta i og forbedre FWHs samarbeidsklima på tvers av kulturer.

Hjertelig velkommen til Facilitated Work Hub, Stian!

Ønsker du mer informasjon? Kontakt en av våre eksperter.

Øystein Baeko

Øystein Baeko

CEO

Tlf: +61 4050 375 243 (Australia)

oystein(a)outsourceit.no

Trenger du dyktige utviklere for faste stillinger og langsiktig samarbeid? La oss hjelpe deg.