Slik forsterker du laget med motiverte utviklere

Aksess skalerer opp fra to til treAksess skalerer opp fra to til tre

SLIK FORSTERKER DU LAGET MED MOTIVERTE UTVIKLERE

Aksess Innkjøp AS leverer løsninger og konsulenttjenester innenfor fagområdet innkjøp, med hovedvekt på digitalisering. Stadig nye samarbeidsavtaler, nå sist med Xledger Norge, har ført til at Bodø-firmaet forsterker laget. Teamet deres på Facilitated Work Hub er skalert opp fra to til tre, og sistemann inn på banen er seniorutvikler og lagspiller Tinh (29).

Svært fornøyd med norsk arbeidsmiljø

«Jeg er virkelig fornøyd med den første måneden her på huben» åpner Tinh samtalen med, allerede før han har satt seg. «Arbeidsmiljøet er svært bra, og jeg er ordentlig fornøyd med teamet mitt også.» Tinh forteller raskt om en faglig attraktiv stillingsannonse, tre intervjurunder som gikk veien, hjelpsom onboarding av ledelsen, og en kvikk og sterk PC på arbeidspulten. Dette er en sulten og positiv kar, tiltrukket av vårt internasjonalt orienterte miljø, som allerede har glidd fint inn og jobber hardt for sin norske arbeidsgiver. Det eneste han har å sette fingeren på, er manglende bedriftslag i fotball.

En hverdag der norske og vietnamesiske utviklere jobber på lag

Tinh er lidenskapelig futsal-spiller og Manchester United-fan. Solskjær-syken deler han med Aksess Innkjøps utviklingssjef Tommy hjemme i Norge, og er et tema de gjerne sveiper innom under sin daglige chat – når de rekker det. Det er hektiske dager, med mye programmering på programmet. Rent faglig går dialogen ut på at Tommy fremmer ønsker og instruksjoner, og så er det opp til Tinh og kollegaene å komme med kreative innspill og løsningsforslag. Strukturen er flat, og flyten fin. Dette er et lagarbeid der alle spiller hverandre gode.

Motivert for løsninger

Ambisjonsmessig sikter Tinh, som jobber med .Net og backend i dag, mot Full-stack og enda dypere kjennskap til Angular JS. Han beskriver seg som lidenskapelig opptatt av yrket. I det hele tatt er «passionate» et ord han bruker mye. Rent sosialt satser Tinh på å få stablet det nevnte bedriftslaget på beina igjen. Han mener lagspill vil gjøre kollegaene på huben enda mer sammensveiset — og ikke bare med ballen i beina. «Fotball styrker gjensidig forståelse også utenfor banen,» avslutter han.

Skills og erfaring:

.Net, backend, angular JS, web platform
Seks års erfaring som utvikler i TMA Solutions
HCMC University of Science

#growth #tech2tech #konsulent #programmerer #united #agile

September 27, 2019

Ta kontakt

Skal du utvide utviklingsteamet eller sette opp selskap utenlands? Vi står klar for å hjelpe deg.

Martin Haug

Senior Adviser- International Collaboration

+ 47  90553841

Jan Erik Hagen

Global Facilitation Adviser

+47 955 28 066

Øystein Baeko

Øystein Baeko

CEO

+84 91487 3612