Facilitated Work Hub oppgraderer med ny norsk konsulentleder i Hcmc

norsk konsulentleder

Facilitated Work Hub Oppgraderer Med Ny Norsk Konsulentleder I Hcmc

Det er med glede vi nå kan presentere Stian Bjørknes som ny konsulentleder på hub´en vår i HCMC. Bjørknes tiltrer idag, og forsterker kundeopplevelsen til våre norske samarbeidspartnere.

 

Bjørknes er utdannet sivilingeniør fra NTNU med en bachelor fra Bristol University og kan skilte med 19 års erfaring som konsulent og IT-prosjektleder, inkludert 14 år for Accenture. Med bl.a. teamleder-ansvar på store prosjekter innen systemutvikling, integrasjon og digitalisering i både inn- og utland å vise til, føler vi at Bjørknes er rette person til å ta Facilitated Work Hub nok et steg videre.

En utvidelse av den norske kontingenten på huset har ligget i kortene en stund. Med Bjørknes på plass på fulltid i Vietnam vil samabeidspartnerne våre snart merke at kundeopplevelsen innen såvel rekruttering som oppfølging tas opp til neste nivå. Alt for ytterligere å styrke den norske strukturen, tilpasningen og tilstedeværelsen som servicen vår bygger 100% på.

Stian selv er tilhenger av servant leadership. Han trives med å utvikle mennesker, og ser frem til å delta i og forbedre FWHs samarbeidsklima på tvers av kulturer.

konsulentleder S

Hjertelig velkommen til Facilitated Work Hub, Stian!

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 8, 2019

Ta kontakt

Skal du utvide utviklingsteamet eller sette opp selskap utenlands? Vi står klar for å hjelpe deg.

Martin Haug

Senior Adviser- International Collaboration

+ 47  90553841

Jan Erik Hagen

Global Facilitation Adviser

+47 955 28 066

Øystein Baeko

Øystein Baeko

CEO

+84 91487 3612