Elfo

Elfo

Elfo AS er en alt-i-ett-leverandør av software og service for detaljhandel og næringskjeder. De var ikke ukjente med globale distribuerte team fra før. Som mange andre mindre firmaer opplevde Elfo det som vrient å finne utviklere hjemme, og hadde derfor forsøkt å dyppe tåa i klassisk outsourcing. Det skar seg.

Elfo ga oss tillit til å forsterke seg i 2010. Den første utvikleren vi håndplukket hadde en master i software engineering, lang erfaring med programvareutvikling, og bakgrunn som foreleser på IT-fakultetet ved HCMCs beste teknologiske universitet.

Vi forsto Elfos begrensede ressurser, og skreddersydde en løsning innenfor budsjett. Deretter hjalp vi til å ekspandere teamet gradvis. Videre onboarding, integrering og samarbeidsmodeller ble planlagt til minste detalj av oss før vi iverksatte. Også alt av kontrakter og daglig fasilitering slapp ledelsen i Norge å bekymre seg for.

Ettersom Elfo benytter Agile, anbefalte vi å ansette en Scrum Master. Vi fant og rekrutterte en Scrum Master med MBA, noe som snart gjorde teamet enda mer engasjert, kreativt og selvgående. Med oss hadde Elfo råd til ikke bare én, men tre ansatte på øverste hylle. Og ingen av dem har blitt skiftet ut siden de startet: verken Senior .Net og ERP-utviklerne som kom i 2010 og 2011, eller Scrum Masteren som begynte i 2014. Sistnevnte er i dag også Delivery Manager.

Les hvordan Elfos utviklingssjef fikk skepsis snudd til entusiasme gjennom sine erfaringer med Facilitated Work Hubs employment facilitation.

  • Date oktober 1, 2010
  • Tags Clients, Elfo