Noria

Noria

Med sine software-løsninger innen bedriftsforsikring og konsultasjon innen finans, har Noria vært en sentral brikke i norsk Fintech i over 30 år.

Etter et mislykket forsøk på å iverksette sin ambisiøse plan om vekst og ekspansjon i Vietnam gjennom en annen tilbyder, tok CEO Ronny Reppe kontakt med oss i 2016.

Planens første fase var å rekruttere og integrere et Core team bygd opp av lokale utviklere i Vietnam inn i sitt R&D økosystem i Oslo og Sandefjord. I fase to skulle de etablere et datterselskap i Ho Chi Minh City og flytte over vietnameserne dit for å vokse fortere.

Med våre tjenester innen Business Facilitation assisterte vi Noria i å få prosessen på skinner igjen. Vi rekrutterte og komponerte et ideelt lag med 6 høykvalifiserte Senior Front end-utviklere med bakgrunn fra PHP og Angular, der en av utviklerne samtidig fungerte som teknisk arkitekt.

Firmalisens ble ordnet, og alle Norias videre behov dekket gjennom vår komplette servicepakke.

I dag arbeider samtlige seks utviklere for frittstående Noria Vietnam Company Limited. For å sikre at veien videre fortsetter uten hindere, har Facilitated Work Hub tatt fullt ansvar for den daglige driften. Det inkluderer ledelse, all administrasjon, lokaler og full fasilitering av hele virksomheten og alle Norias ansatte i Vietnam.

Les mer om hvordan Norida lykkes i Vietnam.

  • Date november 1, 2016
  • Tags Clients, Noria