Send forespørsel

FÅ TILGANG PÅ DYKTIGER UTVIKLERE I VIETNAM. VELG PÅ ØVERSTE HYLLE. KOMBINER DEM MED DINE IN-HOUSE UTVIKLERE VIA VÅRT NORSKE FASILITERINGSKONSEPT. SIKRE DEG ET STERKT OG STABILT UTVIKLINGSMILJØ.

HVEM ER DU PÅ JAKT ETTER?

Det er 250.000 software-utviklere i Vietnam (2017). Ho Chi Minh City (Saigon) hvor vi er lokalisert er Asias tredje største tech startup arena, og ble nylig kåret til verdens nest mest dynamiske storby. Herfra gir vi deg tilgang til dyktige utviklere du ofte skal slite med å finne lokalt.

La oss hjelpe deg med å finne riktige utviklere for ditt langsiktig behov.

3 Enkle Steg For Å Fosterke Utviklingsmiljøet:

1. Spesifiser hvem du leter etter. Vi kjører full rekruttering, og dere blir med i prosessen etter eget behov. Det aller viktigste vi gjør er å søke og finne nøyaktig de utviklerne som passer best inn i ditt bedrift.

2. Vi tar hele arbeidsgiver- og personalansvaret. Vi stiller kontorutstyr, og du velger hardware og lisenser. Vår norske tekniske konsulent veileder dine nye kollegaer til å tilpasse seg din bedriftskultur.
3. Du setter opp rutiner og tilbyr faglig utvikling. Dine nye utviklere kommuniserer og samarbeider direkte med ditt in-house team, og blir fullverdige og stabile medlemmer av ditt utviklingsmiljø.