Blog
mai 19
elfo

Slik beholder du dine beste utviklere

Tri startet i norske Elfo for 5 år siden, og er i dag delivery manager. Sett fra hans perspektiv, hvorfor foretrekkes en stabil jobb?

Produktkjennskap

«Produktkjennskap er vesentlig; ingenting erstatter erfaring. Kjennskap til kundebehov, firmastruktur, og Elfos fagfelt er også essensielt. Du blir en viktigere brikke om du ikke bytter jobb hvert år!»

Smidig utvikling

«Vit hvem i avdelingen som er best på hva, og løs oppgavene som et lag basert på folks styrker.» Elfo-kollega Trung nevner at Tri, rett etter ansettelsen, snudde avdelingsstrukturen på hodet for å optimalisere arbeidsflyten.

Norsk modell

«Jeg har jobbet med briter og spanjoler, men ingen trives bedre med flat struktur enn nordmenn.» Hos Elfo utvikler Tri på lik linje med norske kollegaer. Det løfter både resultatet og jobbhverdagen når innspill forventes fra alle involverte.

Ikke software outsourcing

Prosjektbasert outsourcing frister ikke Tri. “Ved hvert prosjekt starter du på nytt igjen. Uten produktkjennskap, og uten andre ambisjoner enn å levere akkurat det spesifikasjonene ber om.”  Til tross for fem års fartstid er Tri fortsatt den ferskeste i Elfo-teamet her på FWH.

Øystein Baeko

Øystein Baeko

CEO

Skype: obaeko

Martin Haug

Business Development Manager

Tlf: + 47  905 53 841

Jan Erik Hagen

Business Development Manager

Tlf: +47 955 28 066