Ho Chi Minh City er en av verdens mest dynamiske byer

Ho Chi Minh City- Topp 10 over verdens mest dynamiske byer

World Economic Forums 2019-liste er klar. Storbyer planeten rundt rangeres etter vekst basert på kommersielle og sosioøkonomiske indikatorer. Som vanlig gjør Asia fullstendig rent bord, med 19 av de 20 øverste plasseringene.

Ho Chi Minh City holder seg i eliten for andre år på rad, nå som nummer 8. Hanois inntreden på lista bekrefter at Vietnam virkelig er i flytsonen. Med sin unge befolkning og skarpe satsing på teknologisk utdanning er landet en ren lekegrind for norske selskaper som leter etter de beste IT-hodene til å forsterke egen utvikling.

Vietnameserne er ikke bare dynamiske. De er også solid forankret kulturelt. Nå stor Tết-feiringen like om hjørnet, det vi nordmenn kjenner som kinesisk nyttår. HCMC feies skinnende ren til høytiden og hovedgaten Nguyễn Huệ dekoreres med titusenvis av blomster og signalgule hoa mai-trær (som vist i videoen). Stemningen i byen er helt spesiell. Forhåpningene til Grisens år 2019 er store, da grisen symboliserer rikdom. For vietnamesere flest er Tết i praksis jul, nyttår og sommerferie på én gang.

Januar 25, 2019

Øystein Baeko

Øystein Baeko

CEO

GRATIS KONSULTASJON

Trenger du dyktige utviklere? Jeg er på plass i Vietnam og veileder dine utviklere slik at de tilpasser seg din bedriftskultur og raskt blir fullgode medlemer av ditt in-house utviklingsmiljø.

Mail: oystein(a)outsourceit.no
Tlf: +84 91 487 3612 (Whats app)

Martin Haug

Business Development Manager

Tlf: + 47  905 53 841

Jan Erik Hagen

Business Development Manager

Tlf: +47 955 28 066