Slik beholder du dine beste utviklere

elfoSlik beholder du dine beste utviklere.

Slik beholder du dine beste utviklere

Tri startet i norske Elfo for 5 år siden, og er i dag delivery manager. Sett fra hans perspektiv, hvorfor foretrekkes en stabil jobb?

Produktkjennskap

«Produktkjennskap er vesentlig; ingenting erstatter erfaring. Kjennskap til kundebehov, firmastruktur, og Elfos fagfelt er også essensielt. Du blir en viktigere brikke om du ikke bytter jobb hvert år!»

Tri feirer 5 år med Elfo

Smidig utvikling

«Vit hvem i avdelingen som er best på hva, og løs oppgavene som et lag basert på folks styrker.» Elfo-kollega Trung nevner at Tri, rett etter ansettelsen, snudde avdelingsstrukturen på hodet for å optimalisere arbeidsflyten.

Norsk modell

«Jeg har jobbet med briter og spanjoler, men ingen trives bedre med flat struktur enn nordmenn.» Hos Elfo utvikler Tri på lik linje med norske kollegaer. Det løfter både resultatet og jobbhverdagen når innspill forventes fra alle involverte.

Tri feirer 5 år med Elfo

Ikke software outsourcing

Prosjektbasert outsourcing frister ikke Tri. “Ved hvert prosjekt starter du på nytt igjen. Uten produktkjennskap, og uten andre ambisjoner enn å levere akkurat det spesifikasjonene ber om.”  Til tross for fem års fartstid er Tri fortsatt den ferskeste i Elfo-teamet her på FWH.

September 24, 2019

Ta kontakt

Skal du utvide utviklingsteamet eller sette opp selskap utenlands? Vi står klar for å hjelpe deg.

Martin Haug

Senior Adviser- International Collaboration

+ 47  90553841

Jan Erik Hagen

Global Facilitation Adviser

+47 955 28 066

Øystein Baeko

Øystein Baeko

CEO

+84 91487 3612