Slik gjør du det

4 enkle steg for å styrke ditt utviklermiljø.

For å finne it-mennesker med den rette kompetansen vil mange bedrifter måtte se utenfor Norge. Mange velger å outsource deler av utviklingen til andre land. For noen bedrifter kan dette fungere bra, men ofte opplever vi at bedriftene sitter med dårlige erfaringer fra outsourcing.

 

Nå kan du få IT-utviklere fra et av verdens beste
utviklermiljøer, levert av Facilitated Work Hub.

 

Vi finner medarbeidere til ditt utviklerteam som har riktig kompetanse og motivasjon for et langsiktig arbeidsforhold hos dere.

Basert på ditt selskap sine behov tar vi ansvar for å rekruttere, integrere og følge opp din nye IT-utvikler fra Facilitated Work Hub sitt faste, robuste utviklermiljø i Vietnam.

 

New call-to-action

STEG 1

Kontakt oss og la oss bli bedre kjent

Har du en utfordring med å få tak i kompetente utviklere til riktig pris? En slik utfordring er ofte starten på en prosess med Facilitated Work Hub: Din bedrift må se ut over norske grenser for å skaffe IT-kompetanse for videre vekst.

Mange bedrifter blir nedringt av outsourcings-, bemannings- og rekrutteringsselskaper. Ofte er ikke kunden klar over løsningen Facilitated Work Hub tilbyr.

 

Les også: Hvilke rekrutteringsstrategier bør du vurdere når du trenger nye utviklere?

 

Det starter med en enkel prat:

- Hva er dine utfordringer? Hvilke løsninger har du vurdert hittil?

Fortell om dine målsetninger, kultur og mål for vekst og utikling av selskapet.
Facilitated Work Hub leverer et litt annerledes konsept enn klassisk outsourcing.

 

Vi ønsker at du utfordrer oss:

- Hvordan kan Facilitated Work Hub bli en spennende og langsiktig satsning for deres utviklingsmiljø?

 

Kontakt oss

 

Last ned gratis e-bok:

Hvor godt presterer ditt IT-utviklerteam [e-bok]_3D

 

STEG 2

Hvilken type kompetanse trenger du?

Start med å fortelle oss hvem du leter etter for din faste stilling: ønsket kompetanse, egenskaper, arbeidserfaring og andre kvalifikasjoner.

Vi tar hele rekrutteringsprosessen for å møte ditt langsiktige kompetansebehov for kontinuerlig produktutvikling. Med vår oversikt og posisjon i markedet søker, tiltrekker og finner vi personene med nøyaktig de kvalitetene du etterspør på Asias tredje største teknologiarena. Vietnam har hele 250.000 softwareutviklere.

Vi siler ut toppkandidatene ut fra dine stillingskrav. Du er selvsagt velkommen til å delta, gjerne via online intervjuer, både for selv å få et inntrykk og for å kunne presentere firmaet. Dette gir deg et solid grunnlag for å bygge relasjon med den enkelte utvikler.

Du avgjør og velger de som passer best inn i din bedrift. Du bestemmer lønn og arbeidsoppgaver, akkurat som med egne ansatte. Slik sitter du på verktøyene for å beholde dine beste folk også i Vietnam.

 

Les mer: Hvordan velge riktig ‘Tech Stack’ ?

 

 

 

 

 

kelly-sikkema-YK0HPwWDJ1I-unsplash-1

 

STEG 3

Vi ordner alt det praktiske

Vi tar arbeidsgiver- og personalansvaret:
Når du skaffer deg dyktige utviklere gjennom oss, er innføring i arbeidsoppgaver og daglig veiledning av dine ansatte det eneste du må tenke på.

Vi sikrer sømløs integrasjon:
Kontorutstyr og nett følger med hubben. Annet utstyr og lisenser velger du. Vi innfrir behovet så utviklerne får kompatibel infrastruktur med Norge.

✔  Vi kjører on-boarding:
Å inkluderes som ansatt hos deg er en suksessfaktor. On-boarding gir din nye kollega inngående bedriftskjennskap og følelsen av tilhørighet fra dag 1.

Oppfølging og fasilitering:

I vår hub har vi norsk kultur- og samarbeidskonsulent som alltid er tilgjengelig for deg som kunde, veileder de ansatte, og forebygger og håndterer situasjoner.

Vi innfrir norske forventninger:
For optimal tilpasning til norsk arbeidskultur praktiserer vi flat struktur der ansattes innspill og ideer ikke bare verdsettes, men forventes.

Norskinspirert kontorfelleskap i Vietnam:
Et godt fagmiljø der alle jobber for norske kunder gir synergi. Læring via kunnskapsutveksling gir økt kulturforståelse, produktivitet og innovasjon.

 

Klikk og last ned gratis Guide

STEG 4

Du får en ny kollega i ditt utviklerteam for langsiktig vekst 


Fellesskap og tilhørighet

Lagfølelsen, det å føle seg som likeverdige interne deltakere i suksessen, er utrolig viktig. Vår erfaring viser at det klart beste er å inkludere, integrere og behandle utviklerne på hubben som vanlige ansatte i ditt firma, slik at de aldri føler seg som et B-lag. Du tilbyr intern opplæring og bestemmer arbeidsoppgaver, akkurat som ved nyansettelser i Norge.

 

Klar og direkte kommunikasjon

Når dine nye kollegaer kommuniserer og samarbeider direkte med dine in-house utviklere, dannes et god felleskap. Slik kan alle trygt dele domenekunnskap, sparre med hverandre, utvikle god dialog og bygge relasjoner, tilhørighet og tillit for effektivt kollegialt samarbeid.

 

Langsiktig relasjon

Med et langsiktig perspektiv på arbeidsforholdet får du verdifulle kollegaer det er verdt å investere i. Snart kan du forvente faglige sparringspartnere som bidrar med spennende kreative innspill.

 

Les mer: Hvordan beholde dine beste IT-utviklere?

 

Les mer om kundenes erfaringer    Kontakt oss

Langsiktig samarbeid

 

Når vi finner de rette menneskene for deg, så er det med tanke på kompetanse, lidenskap og langsiktighet.

Vi vet at en utvikler som vokser med bedriften tilfører mer verdi enn et kortsiktig samarbeid.