Kontakt oss

 

La oss ta en prat om hvordan vi kan bidra med å finne rett person til din bedrift eller hjelpe dere med etablering i Vietnam.

Ring, chat, book direkte møte eller send inn kontaktskjema.

 

Telefon: +84 91487 3612  eller +61 450 375 243

Epost: hei@facilitatedworkhub.no

Skal vi ta en prat? Book et møte med Øystein Baeko her.

 

Vi har kontorer i Oslo og Ho Chi Minh City, Vietnam.

Send inn kontaktskjema

 

Møt våre ansatte

Vi har et velfungerende internt team både i Norge og Vietnam, som alle jobber for at våre kunder skal være fornøyde med leveransen.
Øystein Baeko | Facilitated Work Hub

Øystein Baeko

CEO og Teknisk Konsulent

Øystein er både daglig og teknisk leder på huben. Han veileder ansatte, tar hånd om situasjoner, og er ditt bindeledd som kunde. Øystein er utdannet i Australia og har lang erfaring som utvikler i Norge.

Uma Baeko | Facilitated Work Hub

Uma Baeko

CMO & Co-founder

Uma er ansvarlig for HR og markedsføring. Hun legger og iverksetter strategier for Facilitated Work Hubs vekst og utvikling. Uma har solid markedserfaring fra Singapore, Norge, Australia og Vietnam.

Hai Binh | Facilitated Work Hub

Hai Binh

Head of Accounting

Binh leder regnskapsavdelingen vår. Hun er autorisert regnskapsfører med ansvar for vietnamesisk regnskap. Binh håndterer faget fra A til Å og tar også årsoppgjør, lønn, skatt og avgift.

Øyvind Sveen FWH

Øyvind Sveen

Culture & Collaboration Consultant

Øyvind er kundens ambassadør i Vietnam. Han tar vare på den nye medarbeideren din. Han er en coach og rådgiver. Han vil gi kontinuerlig støtte og integrerer nye medarbeidere i selskapet ditt.

Cammie Ho | Facilitated Work Hub

Cammie Ho

Head of Office Administration

Cammie styrer kontordriften, koordinerer rekrutteringsprosessen, og styrker den sosiale kapitalen på hubben. Hun tar ansvaret for eventer som skaper fellesskap og sterke bånd mellom alle ansatte.

Talent Acquisition Coordinator

Thao Le

Talent Acquisition Coordinator

Thao er ansvarlig for å implementere vår rekrutteringsstrategi. Hun er hovedansvarlig for å rekruttere førsteklasses kandidater som passer til sluttkundens kjerneverdier og kultur. Hun overvåker og koordinerer rekrutteringsprosessen for å sikre at våre kunder og kandidater får en positiv opplevelse gjennom denne reisen.