Kontakt oss

 

La oss ta en prat om hvordan vi kan bidra med å finne rett person til din bedrift eller hjelpe dere med etablering i Vietnam.

Ring, chat, book direkte møte eller send inn kontaktskjema.

 

Telefon: +47 951 41 630 

Epost: hei@facilitatedworkhub.no

Skal vi ta en prat? Book et møte med vår CEO, Øystein Baeko her.

 

Hovedkontor:
Vakåsveien 9, 1395 Hvalstad, Norge
Vietnam:
Floor 6, 17-19 Ha Phan Building, Pham Ngu Lao Ward, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam 
Australia:
14 Naturaliste Way, Armstrong Creek, Victoria 3217, Australia

 

 

Send inn kontaktskjema

 

Møt våre ansatte

Vi har et velfungerende internt team både i Norge , Vietnam og Australia som alle jobber for at våre kunder skal være fornøyde med leveransen.
Øystein Baeko | Facilitated Work Hub

Øystein Baeko

CEO & Co-Founder

Øystein, en visjonær leder med over 25 års erfaring i forretningsutvikling og programvare. Øysteins kombinasjon av global teknologiforståelse og dyp forretningskompetanse gjør ham i stand til å utvikle effektive strategier og langsiktige planer som gjør kunden i stand til å realisere sine ambisjoner.

Kent Andre (4)

Kent Andre Mortensen

Head of Sales

Kent André leder vårt kundeapparat i Oslo-området. Med omfattende erfaring fra nasjonale og internasjonale roller innen Key Account Management, er han en strategisk ressurs som gir kunder en konkurransefordel. Kent og teamet i Norge er en pålitelig partner som støtter kunder i å oppnå sine ambisjoner og skape langsiktig suksess i et stadig skiftende markedslandskap.

uma

Uma Baeko

CMO & Co-Founder

Uma er ansvarlig for markedsføring. Hun har over 20 års solid markedserfaring fra Singapore, Norge, Australia og Vietnam, og sitter i styret for Det Norsk-Australske Handelskammer. Dette gjør henne til en unik sparringspartner for hvordan kundene kan navigere og skyte fart i det internasjonale farvannet.

Øyvind Sveen FWH

Øyvind Sveen

Norwegian Cultural Consultant

Øyvind, basert i Vietnam, er vår kulturelle brobygger. Med sin dype innsikt i norske skikker hjelper han dine vietnamesiske medarbeidere med å tilpasse seg det norske arbeidslivet på en smidig og effektiv måte.Resultatet er sømløst samarbeid, gjensidig forståelse og en mer produktiv arbeidsstyrke som leverer varig suksess for kundene våre.

quang (2)

Quang Nguyen

Head of Digitalisation

Quang leder gjennomføringen av FWHs digitale strategi og forskning- og utviklingsarbeid. Med et kontinuerlig fokus på sikkerhet prioriterer han å optimalisere digitaliseringen for å gi kundene en enestående opplevelse og maksimalt utbytte. Quang jobber strategisk for å føre FWH effektivt fremover i den digitale tidsalderen.

sofie meyer (1)

Sofie Meyer

Digital Content Creator

Sofie lager engasjerende innhold og leverer kreative løsninger. Hun har et skarpt øye for detaljer og tilpasser seg ulike kommunikasjonsplattformer. Hennes fortellerevne styrker Facilitated Work Hub sin identitet og øker publikums engasjement.