Få erfarne utviklere fra et av verdens mest spennende teknologimiljøer

Les mer om tjenestene våre.

 

Våre tjenester FAQ

Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Mercell Facilitated Work Hub | Kundereferanser: AKVAGroup Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Noria Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Hogia Facilitated Work Hub | Kundereferanser: DNV Imatis Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Vision Point Elfo Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Eltek

Utfordring: Finne dyktige utviklere

I Norge er det stor konkurranse om de beste utviklerne. Spesielt for teknologibedrifter er det ekstra krevende å beholde flinke folk, som stadig får nye tilbud på bordet.

Mangel på utviklere kan hemme selskapets ambisjoner om vekst. Derfor må mange utviklingssjefer tenke nytt for å finne, dyrke og beholde kompetansen de har behov for.

Løsning: Utviklere levert av FWH

Nå kan du få erfarne utviklere fra et av verdens beste utviklermiljøer, levert av Facilitated Work Hub.
 
Vi finner medarbeidere til din utviklingsavdeling med riktig utviklerkompetanse og motivasjon for et langsiktig arbeidsforhold hos dere. Basert på ditt selskap sine behov tar vi ansvar for å rekruttere, integrere, følge opp og beholde din nye utvikler fra Facilitated Work Hub sitt faste, robuste utviklermiljø i Vietnam.

Vår unike modell - Hybridversjon tilpasset norsk bedriftskultur

Dette er hybridversjon av tradisjonell fastansettelse og eksterne, faste medarbeidere.

Kort fortalt: Dine ansatte sitter i et trivelig norsktilpasset kontormiljø, med en norsk kulturell veileder på plass. Vi har fullt fokus på norske verdier og arbeidsstruktur. Vi har bare kunder i Norge. 

Vi går aktivt ut og rekrutterer utviklerkompetanse på blant annet testere, QA/QC, scrum masters, DevOps, arkitekter, IT-konsulenter, UI/UX-designere, senior frontend, backend, fullstack og Android/iOS-utviklere. 

Vi finner de beste utviklerne for deg

FWH's omdømme er din trygghet. Vi er spesialister på å finne varige og kulturelt tilpassede kollegaer. Vår posisjon i Vietnam sørger for at vi både finner, og ikke minst beholder, de beste utviklerne for deg. Vi setter også opp egne selskaper i Vietnam for ambisiøse norske firmaer som vil ekspandere internasjonalt.
 

1. Fast stilling

Vi ansetter kun for faste og langsiktige heltidsstillinger. Vi tilbyr erfarne utviklere som jobber fast og kun for deg, fra Facilitated Work Hub sitt utviklermiljø i Vietnam. Vi jobber helt åpent - du har full kontroll.
 

2. Riktig kandidat

Vi går aktivt ut og rekrutterer seniorutviklere og andre programvareutviklere basert på ditt behov/kravprofil, og du velger selv hvor tett du ønsker å ta del i rekrutteringen. Vi tar ansvaret gjennom hele prosessen.
 

3. En langsiktig lagspiller

Din nye kollega får veiledning i din bedriftskultur. Dette skaper tett samarbeid, tilhørighet, og reduserer behovet for detaljstyring. Vi implementerer all hardware og software du ønsker, slik at din nye utvikler jobber med samme utstyr og programvare som ditt inhouse-team.

 

Våre tjenester Kontakt oss

Våre tjenester | Facilitated Work Hub

Hvordan får du et utviklerteam som presterer?

4 enkle steg for å styrke ditt utviklermiljø og sikre vekst.
Hvordan komme i gang | Outsourceit

Ta kontakt

Det tar tid å bygge opp kunnskap og forståelse av kjerneproduktet, bedriften og kollegaene. Med oss rekrutterer du faste seniorutviklere som skaffer seg inngående kjennskap til hele strukturen. Du forteller oss hvilken kompetanse og person du leter etter, og vi går aktivt ut og rekrutterer for deg.

Hvordan komme i gang | Outsourceit

Hva trenger du?

Systemutvikling krever forståelse på mange plan. Når dine utviklere på tvers av grenser samarbeider nært og kommuniserer med hverandre i et felles miljø, unngås misforståelser og flaskehalser, og du oppnår flyt og effektivitet.

3

Vi ordner alt det praktiske

Vi tar hele arbeidsgiver- og personalansvaret. Vi har kontorplass og utstyr, mens du velger hardware og lisenser.

Hvordan komme i gang | Outsourceit

En ny kollega i ditt team

Vi gjenskaper et autentisk norsk arbeidsmiljø i våre lokaler i Vietnam, og følger din utviklingsstrategi basert på Agile. Vår norske kultur- og samarbeidsrådgiver tetter kulturgapet, og sørger for struktur, tilvenning til norsk arbeidskultur, og trygghet begge veier.

Hvordan komme i gang  FAQ

Utviklere: Hvordan finne, rekruttere
og beholde de beste?

8 strategier du bør vurdere før en beslutning. 

 

Få tilgang til guiden her

Hvem er vi?

Vi i Facilitated Work Hub hjelper norske bedrifter med å finne og beholde kompetente og motiverte seniorutviklere til faste, langvarige stillinger i norske selskaper.

Unikt for vår metode er at vi, med fokus på trivsel og full tilpasning til norsk arbeidskultur, har en lav turnover i våre lokaler i Vietnam hvor seniorutviklerne jobber fast for norske bedrifter.

 

Les mer om oss

Facilitated Work Hub | Hvem er vi?

Skal vi hjelpe med å finne din neste QA/QC, systemutvikler eller scrum master?

Kontakt oss

En fagblogg for
toppledere og utviklingssjefer

Les siste nytt.
 
Ta meg til bloggen
4 min read

Remote ansatte: Fallgruver og hvordan unngå dem for økt produktivitet

Å ha programvareutviklere og -team remote kan være en effektiv måte å dra nytte av global kompetanse på, samtidig som det gir arbeidsstyrken din en ekstra fleksibilitetsboost....

4 min read

Hvordan bygge en god bedriftskultur rundt utviklerne?

Det har skjedd mye de siste årene som har direkte innvirkning på norske bedrifter. Spesielt pandemien og hvordan den tvang ansatte på hjemmekontor, har tvunget oss til å se...

5 min read

Hvordan sikre god kommunikasjon med utviklerteamet?

Behovet for god kommunikasjon i et team blir verken mer eller mindre når man utvider med eksterne utviklere. Metodene og rutinene rundt kommunikasjon må riktignok legges opp til...