Få IT-utviklere fra et av verdens mest spennende teknologimiljøer

Les mer om tjenestene våre.

 

Våre tjenester FAQ

Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Mercell Facilitated Work Hub | Kundereferanser: AKVAGroup Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Noria Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Hogia Facilitated Work Hub | Kundereferanser: DNV Imatis Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Vision Point Elfo Facilitated Work Hub | Kundereferanser: Eltek

Utfordring: Finne dyktige utviklere

I Norge er det stor rift om de beste IT-utviklerne. Konkurransen om de beste hodene er tøff. Spesielt for små- og mellomstore bedrifter er det ekstra krevende å beholde flinke folk, som stadig får nye tilbud på bordet.

Mangel på utviklere kan hemme selskapets ambisjoner om vekst. Derfor må mange IT-sjefer tenke nytt, for å finne, dyrke og beholde kompetansen de har behov for.

Løsning: Utviklere levert av FWH

Nå kan du få IT-utviklere fra et av verdens beste utviklermiljøer, levert av Facilitated Work Hub.
 
Vi finner medarbeidere til ditt utviklerteam som har riktig utviklerkompetanse og motivasjon for et langsiktig arbeidsforhold hos dere. Basert på ditt selskap sine behov tar vi ansvar for å rekruttere, integrere og følge opp din nye IT-utvikler fra Facilitated Work Hub sitt faste, robuste utviklermiljø i Vietnam.

Vår unike modell - Hybridversjon tilpasset norsk bedriftskultur

Vår modell er en hybridversjon av tradisjonell fastansettelse og outsourcing.

Kort fortalt: Basert på ditt selskap sine behov tar vi ansvar for å rekruttere, integrere og følge opp din nye utvikler. 

I vårt utviklermiljø har vi utviklerkompetase på blant annet  IT-testers, QA/QC, scrum masters, devops, kvalitetsansvarlige, IT-konsulenter, systemutviklere og IT-utviklere - både senior utviklere og junior utviklere.

Vi finner de beste utviklerne for deg

FWH's omdømme er din trygghet. Vår posisjon i Vietnam sørger for at vi både finner, og ikke minst beholder, de beste utviklerne for deg. Vi setter også opp egne selskaper i Vietnam for ambisiøse norske firmaer som vil ekspandere internasjonalt.
 

1. Fast stilling

Vi ansetter kun for langsiktige oppdrag. Vi tilbyr IT-utviklere som jobber fast og kun for deg, fra Facilitated Work Hub sitt utviklermiljø i Vietnam. Vi jobber helt åpent - du har full kontroll.
 

2. Riktig kandidat

Du velger den profilen og kompetansen som passer perfekt inn i din bedrift, og velger selv hvor tett du ønsker å ta del i rekrutteringen. Vi tar ansvaret gjennom hele prosessen.
 

3. En langsiktig lagspiller

Din nye kollega får veiledning i din bedriftskultur. Dette skaper tett samarbeid, tilhørighet, og reduserer behovet for detaljstyring. Vi implementerer all hardware og software du ønsker, slik at din nye utvikler jobber med samme utstyr og programvare som ditt inhouse-team.

 

Våre tjenester Kontakt oss

Våre tjenester | Facilitated Work Hub

Hvordan får du et utviklerteam som presterer?

4 enkle steg for å styrke ditt utviklermiljø og sikre vekst.
Hvordan komme i gang | Outsourceit

Ta kontakt

Det tar tid å bygge opp kunnskap og forståelse av kjerneproduktet, bedriften og kollegaene. Med oss rekrutterer du faste utviklere som skaffer seg inngående kjennskap til hele strukturen. Du velger profilen som passer perfekt inn i din bedrift.

Hvordan komme i gang | Outsourceit

Hva trenger du?

Systemutvikling krever forståelse på mange plan. Når dine utviklere på tvers av grenser samarbeider nært og kommuniserer med hverandre i et felles miljø, unngås misforståelser og flaskehalser, og du oppnår flyt og effektivitet.

3

Vi ordner alt det praktiske

Vi tar hele arbeidsgiver- og personalansvaret. Vi har kontorplass og utstyr, mens du velger hardware og lisenser.

Hvordan komme i gang | Outsourceit

En ny kollega i ditt team

Vi gjenskaper et autentisk norsk arbeidsmiljø i våre lokaler i Vietnam, og følger din utviklingsstrategi basert på Agile. Vår norske tekniske konsulent tetter kulturgapet, og sørger for struktur, tilvenning til norsk arbeidskultur, og trygghet begge veier.

Hvordan komme i gang  FAQ

IT-utviklere: Hvordan finne, rekruttere
og beholde de beste?

8 strategier du bør vurdere før en beslutning. 

 

Få tilgang til guiden her

Hvem er vi?

Vi i Facilitated Work Hub tilbyr en rekrutteringstjeneste hvor vi hjelper norske bedrifter med å finne kompetente og motiverte utviklere til faste, langvarige stillinger i norske selskaper.

Unikt for vår metode er at vi rekrutterer, integrerer, fasiliterer dyktige uviklere i våre lokaler i Ho Chi Minh, Vietnam hvor de jobber fast for norske bedrifter.

 

Les mer om oss

Facilitated Work Hub | Hvem er vi?

Skal vi hjelpe med å finne din neste QA/QC, systemutvikler eller scrum master?

Kontakt oss

En fagblogg for
toppledere og utviklingssjefer

Les siste nytt.
 
Ta meg til bloggen
5 min read

Hva kjennetegner høyt presterende utviklere?

Som utvikler jobber man stort sett i team. Et gjennomsnittlig IT-utviklerteam i norske bedrifter består som regel av 5-6 utviklere og oppover. På utviklerteam vil du finne en...

3 min read

8 grunner til å velge Vietnam over Øst-Europa

Du skal finne utviklere utenfor Norges grenser, og tenker fort til Øst-Europa og land som er nærmere Norge både i forhold til lokasjon og kultur. Men er det så gunstig? Finnes det...

3 min read

Hva er outsourcing, og hvordan bruke det?

Mange selskaper benytter seg av outsourcing når de ikke får tak i bra nok kompetanse selv, eller rett og slett finner ut av andre kan utføre gitte oppgaver og prosjekter...