Noen av våre fornøyde samarbeidspartnere

 

Hvilke utfordringer har kundene våre?

I Norge er det stor rift om de beste IT-utviklerne. Konkurransen om de beste hodene er tøff. Spesielt for små- og mellomstore bedrifter er det ekstra krevende å beholde flinke folk, som stadig får nye tilbud på bordet.

Mangel på utviklere kan hemme selskapets ambisjoner om vekst. Derfor må mange IT-sjefer tenke nytt, for å finne, dyrke og beholde kompetansen de har behov for.

 

Hvordan komme i gang    Les mer om kundenes erfaringer

 

 

Hva kjenner Facilitated Work Hub sine kunder?

 

Hva kjennetegner våre kunder?

Bedrifter vi samarbeider med utvikler programvareløsninger som de enten anvender i eget selskap, selger som en tjeneste eller selger som et produkt eller en del av et produkt.

Dere utvikler programvare og leverer denne programvaren til deres kunder. Det kan for eksempel være et regnskapssystem, ordrehåndtering, logistikk ellet annet.

Dere tilbyr konsulenttjenester eller it-utvikling for deres kunder på time- eller konsulentbasis. Kundene deres har kanskje alt fra små til store utfordringer som de ønsker løst. Fra store tilpasninger og spesialløsninger til enklere integrasjoner.

Dere har et eller flere produkter eller løsninger som kun benyttes internt eller som en del av tjenesten dere leverer til kunder. Dere har derfor behov for intern programvareutvikling for å kunne levere dette på en effektiv måte.

Dere leverer programvare som komplementerer en intern prosess hos deres kunder. Det kan for eksempel være som en del av et styringssystem som sikrer opitmal ytelse og drift.

Felles for bedriftene er at de trenger utviklerkompetanse innen IT.

DNV_Imatis_logo Noria Logo Akva Group azets (1) Infotech x300-1 Elfo Logo Hogia Logo Eltek Logo Mercell
 

Interessert i å lære mer om våre kunders erfaring?

Akva Group
AKVA group er en verdensomspennende teknologipartner og leverandør av avansert utstyr og service til akvakulturindustrien.
Akva Group AS
Noria Logo
Med sine software-løsninger innen bedriftsforsikring og konsultasjon innen finans, har Noria vært en sentral brikke i norsk Fintech i over 30 år.
Noria AS
Mercell
Aksess Innkjøp AS (Nå en del av Mercell) utvikler softwaresystemer som forenkler og digitaliserer innkjøpsprosesser i norsk offentlig sektor.
Mercell
Eltek Logo
Eltek Power Systems AS, med hovedkontor i Norge, er ledende i verden på analytiske kraftforsyningssystemer og energikonvertering.
Eltek AS
infotech logo
Infotech AS med sine 30 års erfaring og er en ledende leverandør av komplette løsninger for bygg- og anleggsbransjen.
Infotech AS
DNV_Imatis_logo
DNV Imatis AS er et av Norges absolutt ledende selskaper innen e-helse teknologi, med sine mobile og fleksible integrerte e-løsninger for pasienter og sykehus.
DNV Imatis AS
Elfo Logo
Elfo AS er en alt-i-ett-leverandør av software og service for detaljhandel og næringskjeder.
Elfo AS
Hogia Logo
Hogia Unitech AS utvikler logistikksystemer for transportsektoren, og har kredibiliteten i orden.
Hogia AS
azets (1)
Azets, en erfaren samarbeidspartner innen regnskap, lønn og rådgivning, hjelper bedrifter i alle størrelser med å lykkes.
Azets Norge