Om oss

Om oss

Facilitated Work Hub er en merkevare tilhørende Outsourceit International AS. En stegvis tjeneste hvor vi rekrutterer, integrerer, fasiliterer og beholder dyktige utviklere i Vietnam for faste stillinger i norske bedrifter.

Outsourceit ble opprettet i Vestfold i 2001. I 2007 etablerte vi datterselskap i Ho Chi Minh City. Her skapte vi Facilitated Work Hub – løsningen som gir våre kunder tilgang på vietnamesiske IT-hoder fra øverste hylle, komplett med et godt fasilitert rammeverk som lar utviklerne fungere som kundenes egne ansatte mens de jobber herfra. Du som kunde setter kompetansekrav for bemanning av dine stillinger. Enten det er komplisert digitaliserings- og moderniseringsarbeid eller kandidater for enkle apper du søker, finner vi rette vedkommende for deg.

Behov for flere dyktige utviklere? La oss finne en god løsning.

Våre Verdier

Norsk fasilitering, langsiktig samarbeid og internkontinental innovasjon
2001
År etablert
33
Ansatte
12
Antall år for lengste kundeforhold
“Akkurat som med mange andre nyskapninger, var det ren og ekte frustrasjon over tilgjengelige alternativer som drev oss til å skape konseptet bak Facilitated Work Hub. Vi trengte dyktige utviklere til å jobbe med oss akkurat som faste ansatte, selv om de satt hvor som helst i verden. Klassisk outsourcing tilbød jo ikke sånt. Der handlet det om upålitelige og ansiktsløse ressurser gjemt bak en prosjektmanager. Ingen åpenhet og null kontroll. Derfor bestemte vi oss for å finne på en mye bedre løsning selv”

Øystein og Uma, Gründere

Møt Våre Ansatte

Vi har et velfungerende internt team både i Norge og Vietnam, som alle jobber for at våre kunder skal være fornøyde med leveransen.
Integrer utmerkede utviklere fra Vietnam i ditt eget utviklingsmiljø. Øk ditt konkurransefortrinn.