Etablere virksomhet internasjonalt

Starte opp i Vietnam?

Vi gjør det enklere å realisere vekstambisjoner internasjonalt. Du fokuserer på kjernevirksomheten. Vi ordner det praktiske.

Tenker du på internasjonal vekst?

Bilde1

Vi tar jobben og hjelper dere med å opprette eget selskap i Ho Chi Minh, Vietnam. For ikke å trå feil fra start av, ordner vi alt det praktiske. Vi kjenner systemet, og har norske selskaper med selskapsetablering.

 

Etablering virksomhet?

Vi hjelper deg med å registrere selskapet i samsvar med selskapsrett og skatteregler. Vi tar oss av alle administrative oppgaver tilknyttet prosessen og setter opp ditt selskap med korrekt juridisk struktur.

Videre blir vi med og gir nyttige råd og strategisk bistand for å kapre kunder.

Våre medarbeidere vet hvordan byråkratiske oppgaver håndteres, de forstår det lokale språket og kulturen, og sitter med de riktige verktøyene for å kunne følge boka til punkt og prikke. Men viktigst av alt: vi har kunnskap og et ønske om at du lykkes med din internasjonale satsing.

Etablering virksomhet med administratitvt personell?

Trenger du hjelp til å drifte selskapet? Vi stiller med administrativt personale til å drifte selskapet for deg. La oss ta hånd om oppgaver som skatteoppgaver, utbetaling av moms og lønn, bokføring, forsikring og alt annet som kreves. Dermed kan dere fokusere fullt og helt på kjernevirksomheten, mens vi fasiliteter og styrker deres tilstedeværelse i Vietnam.

Selskapsetablering i Ho Chi Minh City, Vietnam | Facilitated Work Hub

 

Hvorfor Ho Chi Minh?

Ho Chi Minh, Vietnam er Asias tredje største tech start-up arena, og omtales som en av verdens mest dynamiske storbyer ifølge World Economic Forum. Byen har en voksende økonomi, høy innovasjonstakt og en ung digitalt aktiv befolkning.

For IT-selskaper i Vietnam er det ingen firmaskatt for de første 4 år, etterfulgt av 9 år med 5% selskapsinntektsskatt. Når denne perioden er over, kan selskapene ha ytterligere 10% selskapsinntektsskatt frem til 15 års etablering.

 

Kontakt oss

Noen av kundene våre

 

Referanser

AKVA group er en verdensomspennende teknologipartner og leverandør av avansert utstyr og service til akvakulturindustrien.
Akva Group er kunde av Facilitated Work Hub
Med sine software-løsninger innen bedriftsforsikring og konsultasjon innen finans, har Noria vært en sentral brikke i norsk Fintech i over 30 år.
Noria
Aksess Innkjøp AS utvikler softwaresystemer som forenkler og digitaliserer innkjøpsprosesser i norsk offentlig sektor.
Aksess innkjøp
Eltek Power Systems AS, med hovedkontor i Norge, er ledende i verden på analytiske kraftforsyningssystemer og energikonvertering.
Eltek
Imatis AS er et av Norges absolutt ledende selskaper innen e-helse teknologi, med sine mobile og fleksible integrerte e-løsninger for pasienter og sykehus
Imatis Logo
Elfo AS er en alt-i-ett-leverandør av software og service for detaljhandel og næringskjeder.
Elfo Logo