Hogia sikret kompetanse og programvareutviklingen fra Vietnam

Hogia Logo

Hogia Unitech AS utvikler logistikksystemer for transportsektoren, og har kredibiliteten i orden. I 30 år har moderselskapet i Sverige vært hoffleverandør av IT til det kongelige slott i Stockholm.

Siden 2007 har Hogia og Facilitated Work Hub vært partnere. Deres utviklingsteam i Norge nærmet seg pensjonsalder, og trengte en yngre backup-utvikler til å overta stafettpinnen og sikre programvareutviklingen videre. De lot oss få det avgjørende oppdraget med å finne rette vedkommende.

Som en del av vår rekrutteringstjeneste hvor vi finner utviklere til faste, langvarige oppdrag i norske selskaper, fant og rekrutterte vi akkurat den eksepsjonelle utvikleren Hogia trengte: en foregangsfigur i bransjen, med mange artikler på trykk i PC World, ekspertise innen .Net og Java, og en fersk tredjeplass i Samsungs app-utviklerkonkurranse på CV´en.

Vi tok ansvar for ansettelsen, og den offisielle rollen som arbeidsgiver i Vietnam, i en prosess basert på 100% åpenhet. Via Tech2tech-modellen vi praktiserer, sørget vi for direktekommunikasjon og tett samarbeid mellom Hogias in-house team og utvikleren hos oss. Slik bygget de nære relasjoner.

For å styrke båndene mellom Hogia Norge og utvikleren i Vietnam, har vi sørget for årlige turer til Hogia i Norge. Vi har også holdt norskkurs. Etter 11 år jobber Hogias eneste representant i Vietnam stadig fra hubben vår, som en lojal og stabil hjørnesten i bedriften.

Som siste gjenværende utvikler i Norge sier:

«Nam er ingen partner, han er min kollega. Det er ingen forskjell mellom hvordan jeg ser på han og de andre kollegaene mine her i bedriften.»

 

Hogia

Hogia får transportene til å gå som smurt på den mest effektive måten.

I dag er Hogia Group en gruppe med 30 selskaper og ligger i Norden og Storbritannia . 

Transport får samfunnet til å gå rundt – derfor jobber Hogia for å gjøre dem så effektive og smarte som mulig. 

Med digitale verktøy og automatiske flyter blir det enkelt å gjøre ting riktig, samtidig som du sparer tid og får kontroll over hele prosessen. Hogias løsninger håndterer transport- og maskinordre til og fra byggeplasser – inkludert planlegging, ressursfordeling, rapportering og fakturering. Alt er digitalt, uten komplisert analog håndtering.

 

Interessert i å lære mer om våre kunders erfaring?

akva group logo-1
AKVA group er en verdensomspennende teknologipartner og leverandør av avansert utstyr og service til akvakulturindustrien.
Akva Group AS
Noria Logo
Med sine software-løsninger innen bedriftsforsikring og konsultasjon innen finans, har Noria vært en sentral brikke i norsk Fintech i over 30 år.
Noria AS
Aksess innkjøp Logo
Aksess Innkjøp AS utvikler softwaresystemer som forenkler og digitaliserer innkjøpsprosesser i norsk offentlig sektor.
Aksess Innkjøp
Eltek Logo
Eltek Power Systems AS, med hovedkontor i Norge, er ledende i verden på analytiske kraftforsyningssystemer og energikonvertering.
Eltek AS
Imatis Logo
Imatis AS er et av Norges absolutt ledende selskaper innen e-helse teknologi, med sine mobile og fleksible integrerte e-løsninger for pasienter og sykehus.
Imatis AS
Elfo Logo
Elfo AS er en alt-i-ett-leverandør av software og service for detaljhandel og næringskjeder.
Elfo AS
Hogia Logo
Hogia Unitech AS utvikler logistikksystemer for transportsektoren, og har kredibiliteten i orden.
Hogia AS