Hogia Unitech

Hogia Unitech

Hogia Unitech AS utvikler logistikksystemer for transportsektoren, og har kredibiliteten i orden. I 30 år har moderselskapet i Sverige vært hoffleverandør av IT til det kongelige slott i Stockholm.

Siden 2007 har Hogia og vi vært partnere. Deres utviklingsteam i Norge nærmet seg pensjonsalder, og trengte en yngre backup-utvikler til å overta stafettpinnen og sikre programvareutviklingen videre. De lot oss få det avgjørende oppdraget med å finne rette vedkommende.

Som en del av vår employment facilitation service fant og rekrutterte vi akkurat den eksepsjonelle utvikleren Hogia trengte: en foregangsfigur i bransjen, med mange artikler på trykk i PC World, ekspertise innen .Net og Java, og en fersk tredjeplass i Samsungs app-utviklerkonkurranse på CV´en. Vi tok ansvar for ansettelsen, og den offisielle rollen som arbeidsgiver i Vietnam, i en prosess basert på 100% åpenhet. Via Tech2tech-modellen vi praktiserer, sørget vi for direktekommunikasjon og tett samarbeid mellom Hogias in-house team og utvikleren hos oss. Slik bygget de nære relasjoner.

Med kun en Hogia-utvikler i hubben, har vår norske tekniske konsulent vært ekstra involvert i oppfølging. For å styrke båndene har vi sørget for årlige turer til Hogia i Norge. Vi har også holdt norskkurs. Etter 11 år jobber Hogias eneste representant i Vietnam stadig fra hubben vår, som en lojal og stabil hjørnesten i bedriften.

Som siste gjenværende utvikler i Norge sier: «Nam er ingen partner, han er min kollega. Det er ingen forskjell mellom hvordan jeg ser på han og de andre kollegaene mine her i bedriften.»

  • Date mai 1, 2007
  • Tags Clients, Hogia Unitech