Hvordan få til sømløst utviklersamarbeid mellom Norge og Vietnam?

Aksess InnkjøpAksess innkjøp Logo-1

Aksess Innkjøp AS utvikler softwaresystemer som forenkler og digitaliserer innkjøpsprosesser i norsk offentlig sektor.

Et direktiv om automatisering av nevnte sektor sørget relativt nylig for et grundig hopp i etterspørselen etter Aksess Innkjøps systemer. Selskapets lille men svært kompetente utviklingsavdeling i Norge telte bare to mann, og hadde naturligvis ikke mulighet til å dekke etterspørselen alene.

I 2016 gikk Aksess Innkjøp sammen med oss for å utvide sin utviklingsavdeling. De hadde behov for nye, dyktige utviklere som kunne gå rett inn og løse oppgaver.

De ønsket en fast Senior Full-stack utvikler med erfaring innen .Net, C# og MVC. Videre måtte kandidaten kunne vise til høy arbeidsmoral og fokus på kvalitet, og ikke være redd for å brette opp ermene og jobbe litt overtid i hektiske perioder.

Basert på kundens behov og noen runder frem og tilbake lyktes vi med å finne, rekruttere og fasilitere en hardtarbeidende og erfaren utvikler som oppfylte alle kriteriene. Lønnsnivået ble Aksess Innkjøp og utvikleren enige om i fellesskap.

I dag har teamet doblet seg til to. I tråd med modellen vår jobber begge Senior Full-stack utviklerne direkte fra våre kontorer i Ho Chi Minh City tett med utviklingsteamet i Norge som likeverdige medlemmer, og ikke to separate enheter.

Sammen med kunden jobber vi for å tilrettelegge for at teamene "hjemme og ute" skaper et optimalt og sømløst integrert samarbeid.

 

Aksess Innkjøp

Aksess Innkjøp AS har siden 2008 jobbet med løsninger og konsulenttjenester innenfor fagområdet innkjøp med hovedvekt på digitalisering.

Aksess Innkjøp fikk nye eiere gjennom at Mercell har kjøpt 100 % av aksjene i selskapet vår 2020. Les saken her.

Aksess Innkjøp AS har opparbeidet seg lang og bred erfaring med kunnskap om suksess og risikofaktorene ved implementering av digitale innkjøpsløsninger.  De har høstet relevante og viktige erfaringer både fra kommunale og statlige virksomheter innenfor fagområdet innkjøp som omfatter digitalisering, opplæring, kulturendring, styring, effektivisering og gevinstrealisering i over 10 år.

Gjennom de siste 10 årene har de sammen med kundene vært med på å utvikle sine løsnigner fra å være en enkel godkjent eHandelsløsning til å bli en fullverdig løsning som dekker alle steg fra utlysning til og med handel.

 

Interessert i å lære mer om våre kunders erfaring?

akva group logo-1
AKVA group er en verdensomspennende teknologipartner og leverandør av avansert utstyr og service til akvakulturindustrien.
Akva Group AS
Noria Logo
Med sine software-løsninger innen bedriftsforsikring og konsultasjon innen finans, har Noria vært en sentral brikke i norsk Fintech i over 30 år.
Noria AS
Aksess innkjøp Logo
Aksess Innkjøp AS utvikler softwaresystemer som forenkler og digitaliserer innkjøpsprosesser i norsk offentlig sektor.
Aksess Innkjøp
Eltek Logo
Eltek Power Systems AS, med hovedkontor i Norge, er ledende i verden på analytiske kraftforsyningssystemer og energikonvertering.
Eltek AS
Imatis Logo
Imatis AS er et av Norges absolutt ledende selskaper innen e-helse teknologi, med sine mobile og fleksible integrerte e-løsninger for pasienter og sykehus.
Imatis AS
Elfo Logo
Elfo AS er en alt-i-ett-leverandør av software og service for detaljhandel og næringskjeder.
Elfo AS
Hogia Logo
Hogia Unitech AS utvikler logistikksystemer for transportsektoren, og har kredibiliteten i orden.
Hogia AS