Tjenester "Facilitated Work Hub gir små firmaer som oss muligheten til ikke bare å skaffe oss, men også beholde førsteklasse utviklere." Einar Tylding, Utviklingssjef i Hogia Unitech AS.
Vår samarbeidspartner siden 2007
Hogia : Referansekunde : Facilitated Work Hub
Tjenester "Det er alfa og omega å forholde seg til faste folk. Det var vrient å finne nok gode utviklere i Norge. Da var det lettere å velge medarbeidere på høy hylle i Vietnam." Tommy Mikalsen, Utviklingssjef i Elfo AS. Vår samarbeidspartner siden 2010 Elfo : Referansekunde : Facilitated Work Hub Tjenester "Deres sterke satsing på norsk arbeidskulturforståelse gir raskere integrering av våre nye medarbeidere i Vietnam. Og samarbeidet booster innovasjonen vår." Morten Andresen, CEO i Imatis AS. Vår samarbeidspartner siden 2012 Imatis : Referansekunde : Facilitated Work Hub Tjenester "Vi er avhengige av god systemkonfigurert software, og da trengs det sterke utviklere. Dette fikk jeg i Facilitated Work Hub. Utviklerne i Vietnam er også mine folk, akkurat som de i Norge." Tonny Mastad, R&D Enterprise Manager i Eltek AS. Vår samarbeidspartner siden 2013 Eltek : Referansekunde : Facilitated Work Hub Tjenester "Samarbeidet har gitt mange suksesshistorier jeg kunne fortalt. Jeg setter virkelig pris på det harde arbeidet som legges ned, og jeg er stolt av å være en del av dette laget." Omar Dawood, Arkitekt og Product Manager i Noria AS. Vår samarbeidspartner siden 2016 Noria : Referansekunde : Facilitated Work Hub Tjenester "Facilitated Work Hub siler fram sterke kandidater, spesifikt etter mine stillingsbeskrivelser. Personlighet er også vesentlig; det letes etter folk som tør å bidra med input og kreativitet.” Espen Semb, Leder for produktutvikling i Imatis AS. Vår samarbeidspartner siden 2012 Imatis : Referansekunde : Facilitated Work Hub

Vår visjon

Vår visjon er å gi norske selskaper tilgang til ressurssterke ansatte hvor som helst i verden. Med vår kompetanse og spesialiserte erfaring finner vi kandidatene som passer dine detaljerte behov.
Snakk med oss om hvordan vi kan finne de rette menneskene til din bedrift.

Employment Facilitation

Trenger du dyktige utviklere?

Vi mener stabiliteten i et utviklingsmiljø er nøkkelen til effektiv og kontinuerlig produktutvikling. Hvordan du derfor bemanner ditt utviklingsteam er avgjørende for å oppnå den stabiliteten. Med vår employment facilitation får du egne ansatte i Vietnam som jobber sammen med dine in-house utviklere i et langsiktig kollegialt samarbeid, som en del av miljøet og bedriftskulturen din.  Vi strekker oss derfor langt for å levere full service. Som din totalleverandør rekrutterer, integrerer, fasiliterer og beholder vi dine dyktige folk på hubben vår i Ho Chi Minh City.

Vi skaffer eksperter til følgende posisjoner

Medarbeiderne jobber kun for dere og flyttes selvsagt ikke mellom forskjellige kunder. På denne måten får du kollegaer med en høy grad av lojalitet og tilhørighet.

Utvikler

Tester

QA/QC

Scrum Master

Prosjekt/Team Leder

Teknisk arkitekt

Inkluderende utviklingsmiljø

Vi mener at tilhørighet, lagfølelse og det å kjenne seg som en del av suksessen er utrolig viktig for enhver ansatte. For å oppnå økt produktivitet er det best at dine folk i Vietnam inkluderes som likeverdige medlemmer av utviklingsmiljøet, så vi unngår følelser av A-lag og B-lag. Dette muliggjøres gjennom vår Tech-2-tech-modell hvor fagfolk interagerer, deler kunnskap, og sparrer direkte med hverandre i en-til-en kommunikasjon. Innovative løsninger er resultat av denne faglig spennende synergi.

Personlig samarbeid

En annen mulighet for deg er å først ansette gjennom oss og deretter  la personen(e) flytte til ditt kontor i Norge. Selve prosessen ordner vi. Dette er en svært attraktiv løsning for deg som ønsker å etablere et enda mer personlig, langsiktig og nært en-til-en samarbeid med økt innsyn. Siden dine vietnamesiske utviklere nå kjenner produktet, har blitt gode samarbeidspartnere, vil de fort blir et verdifullt medlem i din  bedrift.

Hva tjener en utvikler i Vietnam?

Business Facilitation

Tenker du på internasjonal vekst?

Hev blikket mot Vietnam og landets kommersielle motor Ho Chi Minh City! Storbyen er Asias tredje største tech start-up arena, og verdens nest mest dynamiske storby ifølge World Economic Forum. Vi tar jobben og hjelper dere med å opprette eget selskap her. For ikke å trå feil fra start av, ordner vi alt det praktiske. Vi etablerte oss allerede i 2007, kjenner systemet, og har bistått andre norske selskaper med tilsvarende lønnsomme opprettelser. Videre blir vi med og gir nyttige råd og strategihjelp for å kapre kunder. Snakk med oss! Vår business facilitation er en helhetstjeneste, basert på vår lokalkunnskap og designet for at du lykkes med din internasjonale satsing.

adminnaccountteam2small

Du er i godt selskap

Våre medarbeidere vet hvordan byråkrati korrekt manøvreres, forstår det lokale språket og kulturen, og sitter med de riktige verktøyene for å kunne følge boka til punkt og prikke. Men viktigst av alt: vi har lidenskapen, kunnskapen og stå-på-viljen for å få deg i mål!

Vi  hjelper deg med å registrere selskapet i samsvar med selskapsrett og skatteregler. Vi tar oss av alle administrative oppgaver tilknyttet prosessen og setter opp ditt selskap med 100% korrekt juridisk struktur. Om det er nødvendig, kan vi rekruttere profesjonelt administrativt personale til å drifte selskapet for deg. Alternativt kan våre dyktige medarbeidere betjene kontoret, inkludert back-office. Vi tar således ansvar for skatteoppgaver, utbetaling av moms og lønn, bokføring, forsikring og alt annet som kreves. Dermed kan dere fokusere fullt og helt på kjernevirksomheten, mens vi fasiliteter og styrker deres tilstedeværelse i Vietnam.

Norsk virksomhet i Vietnam

Våre verdier basert på norsk kultur og prinsipper utgjør kjernen i våre tjenester. De styrer hvordan vi tiltrekker og beholder dyktige utviklere for deg, og sikrer at din ekspansjon i Vietnam kommer i mål.

Norsk arbeidsmiljø

Norsk arbeidsmiljø

Flat struktur, omsorgsfull ledelse og konsensustenkning på hubben vår skaper en god arbeidsplass med trygghet og ettertraktet stabilitet.

Norsk teknisk konsulent

Norsk teknisk konsulent

Vår tekniske konsulent er ditt sikkerhetsnett. Hans tilstedeværelse på kontoret i Vietnam sørger for et optimalt samarbeidsklima.

Norsk kontorfelleskap

Norsk kontorfelleskap

Alle på hubben arbeider kun for norske selskaper. Likesinnede kollegaer gir fordeler som raskere kulturell tilpasning og integrering.

Integrer utmerkede utviklere fra Vietnam i ditt eget utviklingsmiljø. Øk ditt konkurransefortrinn.