Imatis

Imatis

Imatis AS er et av Norges absolutt ledende selskaper innen e-helse teknologi, med sine mobile og fleksible integrerte e-løsninger for pasienter og sykehus. Høsten 2017 stakk Imatis sågar av med den gjeve førsteplassen i Innovation Challenge under Oslo Innovation Week.

Gjennom vår Employment Facilitation rekrutterte og ansatte vi to Senior .Net-utviklere for Porsgrunn-selskapet allerede i 2012. Duoen arbeider med Imatis sitt software-system som virker på en rekke plattformer inkludert Microsoft Azure og gir brukerne tilgang på UX-sterke apper og widgets på sine mobile enheter.

De siste årene har vi lyktes i å hjelpe Imatis med å skalere opp til dagens mannskap her på Facilitated Work Hub: 6 dyktige Senior. Net Backend- og Fullstack-utviklere, og 1 Senior QC. En av de to første fra 2012 har samtidig steget i gradene til Team Leader.

Med vår service har vi tatt alle grep som skal til for å fasilitere samkjørt utvikling innad i Imatis. Avdelingen i Vietnam samarbeider daglig tett og naturlig med sine kollegaer i Norge. Det var da disse sammen utviklet det høyteknologiske og kostnadseffektive systemet som hjalp Oslo kommune å spare millioner på sitt digitaliseringsprosjekt at Imatis parkerte flere store og velkjente selskaper i konkurransen om innovasjonsprisen nevnt tidligere.

Les hvordan Imatis skaffet IT-utviklere til internasjonal vekst?

  • Date juni 1, 2012
  • Tags Clients, Imatis