2 min read

Bruker du altfor mye tid på å søke etter utviklere?

By Uma Baeko on Aug 7, 2020 11:30:00 AM

Topics: blogg

Det er tøft å søke etter utviklerne du trenger i 2020.Konkurransen på det norske markedet er knallhard. Mye tyder på at våre tech-selskaper vokser for sakte: utviklingen i antall “høyvekstforetak” har ligget flatt eller falt svakt de siste årene, viser en rapport laget av Menon for Innovasjon Norge. Det er heller ikke lenge siden Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter, fryktet at NAV støvsuger markedet for utviklere. Næringslivet, offentlige organisasjoner og konsulentselskaper søker altså etter de samme hodene. Å vokse kan fort bli en svært tidkrevende prosess.

Flere alternativer

Skulle en mislykkes i søket etter faste ansettelser, kan innleide frilansere og konsulenter fort vise seg kostbare på bunnlinjen. Et annet alternativ, outsourcing, har sine egne risikoutfordringer. Har du vurdert bemanningsløsninger utenlands, men skulle aller helst ønske at dine folk arbeidet i en norsk setting?

 

Ønsket kan oppfylles

Facilitated Work Hub søker, finner og ansetter erfarne utviklere i Vietnam for faste posisjoner i norske selskaper. Tilgangen på talentfulle, erfarne og dyktige utviklere er fantastisk her i den vietnamesiske tech-metropolen Ho Chi Minh City med 13 millioner innbyggere. Dine spesialrekrutterte medarbeidere jobber som dine fast ansatte fra vår norskinspirerte hub. Med norsk arbeidskultur, ledelse, fasilitering og oppfølging — lekende lett tilrettelagt for deg som kunde. Du forsterker rett og slett utvikleravdelingen din med dyktige internasjonale kollegaer. Og du vet at de blir godt ivaretatt hos oss. Det viser bl.a. turnover-raten: gjennomsnittlig jobber våre ansatte over 5 år for samme kunde.

 

Teknisk ledelse på huset, og andre grep for deg som søker trygghet

Vi har norsk teknisk leder bosatt i HCMC og tilstede på fulltid, med lang erfaring innen utvikling og prosjektledelse i Oslo. Grepet gir deg både trygghet, norsk tilstedeværelse og en topp kommunikasjonsplattform. Samtidig minimeres kulturgapet og papirmølla som gjerne følger med oversjøiske ansettelser. Samarbeidet foregår på en åpen og transparent måte. Du får kun norske kontrakter å forholde deg til. Lønna er det du som bestemmer; servicen baseres ikke på timepriser. Akkurat som med dine utviklere in-house, foretas onboarding og integrering av nyansatte inn i din avdeling og kultur. Dermed kan du konsentrere deg om vekst, mens vi ordner resten.

 

En samarbeidsmodell som virker slik den skal

Vi har kunder kun i Norge. Derfor blir fokuset og tilpasningen maksimal. Det er betryggende å se at våre kunder så og si bestandig utvider med flere utviklere på hub´en etter å ha opplevd at servicen virker. Og dette er ikke prosjektbasert outsourcing. Tvertimot. Samarbeidet har alltid et stabilt og langsiktig perspektiv. I et norsk arbeidsmarked med skaleringsutfordringer grunnet høyere etterspørsel enn tilbud, er Facilitated Work Hub et høyaktuelt alternativ for deg som søker flere utviklere.

 

Effektiv vekst

Som vi alle opplever, brukes det mye tid og ressurser på finne utviklere. Med tanke på risikoen forbundet med frilansere og tradisjonell outsourcing som nevnt ovenfor, vil du støte på færre vanskeligheter om du velger den best tilpassede løsningen for å utvide utvikleravdelingen din på en stabil og langsiktig måte. Og for å spare enda mer tid på søking, er du hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter. De hjelper deg med å finne akkurat de utviklerne du søker, så virksomheten din kan lykkes i å vokse til neste nivå.

 

Uma Baeko

Written by Uma Baeko