7 min read

Årsoppsummering: Hvorfor din bedriftskultur blir viktigere enn noensinne

By Øyvind Sveen on Jan 5, 2023 8:30:00 AM

Norske selskaper har pådratt seg en rekke nye erfaringer de siste årene. Vi kan nevne noen få velkjente årsaker på strak arm: Ulike pandemiresponser. Hybrid/hjemmekontor. Globale økonomiutfordringer og handelstrender som påvirker de fleste virksomheter. Raske fremskritt innen AI og maskinlæring. Og sist, men ikke minst, at bedriftskultur blir en stadig viktigere faktor på arbeidsplassen.

Topics: Nyheter Facilitated Work Hub
3 min read

Dung er klar for ny fast jobb!

By Øystein Baeko on Sep 29, 2022 8:30:00 AM

Med 12 års erfaring som utvikler og 6 år i norske Aksess Innkjøp AS som fullstack .Net utvikler, er Dung godt innlemmet i den norske arbeidskulturen og ønsker en ny fast jobb.

Topics: Nyheter
3 min read

Tri står klar til å forsterke utvikler-temaet ditt

By Øystein Baeko on Jun 16, 2021 12:49:28 PM

Med 14 års arbeidserfaring hvorav ni år på lag med nordmenn, tok senior-utvikler Tran Quoc Tri steget fullt ut i desember. Han forlot Vietnam til fordel for Norge og ny rolle som konsulent.

Topics: Nyheter
3 min read

Hvordan utvikle nøkkelpersoner i norske firmaer?

By Uma Baeko on May 24, 2021 5:22:13 PM

Rekruttering handler åpenbart om å finne riktige folk. Samtidig er det å beholde dem over tid like viktig. Ja, bortimot kritisk. Langsiktighet er et kjerneaspekt på Facilitated Work Hub.

Topics: Rekruttering Nyheter Facilitated Work Hub
3 min read

7 grunner til at norske selskaper velger Vietnam over Øst-Europa

By Uma Baeko on Sep 16, 2019 10:30:00 AM

Skal du først finne utviklere utenfor Norges grenser, hvor finner du dem?

Mange tenker det er mye bedre å rekruttere eksterne medarbeidere som jobber i land som er nærmere Norge. Det er gjerne samme tidssone, enkel reiseavstand, lignende kultur osv.

En av de største problemene med land som Polen, Romania, Litauen, er at du finner mange høykostland rett i nærheten. Tyskland, Nederland og England med mange store bedrifter drar opp lønninger og priser slik at små norske bedrifter ikke kan konkurrere hverken på lønn eller ansettelsesmiljø eller status. Dette er utfordringer du ikke møter i like stor grad i land som Vietnam, Japan og Korea.

 

Topics: Fagblogg

Ønsker du å motta nye artikler
fra Facilitated Work Hub rett i innboksen?

 

Meld deg opp her.

Abonner her: